Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lynggaard v Gogebashvili 2 Foto Sjørup

Står det til Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO), er der slet ingen tvivl om, hvem han skal møde til Danish Fight Night den 5. januar i Frederiksberg Hallerne. Til trods for, at det nu er mere end et år siden, Lynggaard senest var i ringen, ser han gerne sig selv i en titelkamp mod staldkammeraten Jonas Madsen (11-0, 4 KO).

Jonas Madsen er indehaver af IBF's youth-titel, som han efter planen skal forsvare den 5. januar.

"Jeg er klar til at udfordre Jonas Madsen om hans titel. Da jeg så Jonas blive IBF junior-mester på sin hjemmebane i juni,tænkte jeg: "Det er kraftedeme løgn". Jeg kan godt lide Jonas, og jeg er ikke typen, der sviner potentielle modstandere til. Men jeg vil have denne her kamp af sportslige grunde. Jeg synes, at han er en sympatisk fyr. Men han har noget, som tilhører mig," siger Andreas Lynggaard ifølge en pressemeddelelse.

Lynggaard boksede senest i oktober 2016, hvor georgiske Giorgi Gogebashvili udmattet blev stoppet i sidste omgang. Men trods den lange pause føler falstringen sig klar på opgaven.

"Jeg føler mig frisk og stærk og klar i hovedet. Jeg føler, at han har mit bælte. Han har lige nu det, som jeg vil have. Simpelthen," siger Andreas Lynggaard, som tidligere har sparret med Jonas Madsen.

Han erkender dog, at Jonas Madsen har udviklet sig enormt i den tid, der er gået siden opstarten af Danish Fight Night.

"Det, som man må give manden, er, at hårdt arbejde betaler sig. Fra sin debut til nu har han udviklet sig sindssygt meget. Men jeg har set hans kampe, og ham vinder jeg over. Det er derfor, jeg går efter det bælte. Han er slet ikke på niveau med mig," lyder det fra Andreas Lynggaard.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 256 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us