Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki v Oleksiyenko Foto Sebastian Heger

I sidste uge valgte verdensforbundet WBC på sin månedlige rangliste igen at rangere Micki Nielsen (24-1, 15 KO) i cruiservægt. Det er noget, der glæder danskeren, som ellers var blevet fjernet fra listen efter den megen roderi i forbindelse med en måske/måske ikke positiv dopingtest i Sydafrika.

"Dopingbeskyldningerne mod mig har været falske. Jeg ser det her som en frifindelse, at jeg nu anerkendes som uskyldig. Jeg vil nu lægge sagen bag mig og fokusere på min karriere," siger Micki Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Danskeren, der er placeret som nummer 20 på WBC-listen, var senest i ringen for to en halv uge siden, da han i Schwerin stoppede Taras Oleksiyenko. Ligesom for de andre danske Sauerland-boksere tyder ikke meget på, at han kan se frem til mange kampe på hjemmebane, men han håber alligevel, at han i 2018 kan komme i betragtning til en større kamp.

Foto: Sebastian Heger.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

”en måske/måske ikke positiv dopingtest i Sydafrika”.


Der er vel ingen tvivl om, hvorvidt testen var positiv eller ej. Det var den, og det har et dopingpanel af eksperter fastslået. Micki var dopet.

Spørgsmålet er så, hvem der respekterer og anerkender den pågældende dopingdom af forskellige årsager. Men det er en anden sag.

Jesper D. Jensen fra DPBF har sagt, at han helst kun vil forholde sig til dopingdomme afsagt i Danmark af ADD. Han mener også, at det er noget rod, at WBC igennem VADA er begyndt at indhente dopingprøver i Danmark hos boksere, der frivilligt har tilmeldt sig netop den antidopingordning. Men den holdning alene gør jo heller ikke VADA’s dopingprøver mindre positive, hvis de fanger en dopingsynder.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 271 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us