Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Yebes 2 (Foto Wende)

Trods det forsmædelige nederlag til John Ryder for en måned siden, er Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) endnu ikke en afskrevet bokser hos Team Sauerland. Men hvis den 26-årige dansker skal vende tilbage til ringen, skal der ske nogle markante ændringer, slår hans promotor fast.

"Hvis han skal fortsætte, skal han lave en masse ændringer. Livsstilsændringer og ændringer i sin træning. Han skal ikke have så mange distraktioner omkring ham," siger Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.

Patrick Nielsen forberedte sig til kampen i England i vante omgivelser på den københavnske vestegn med en træner, han har kendt fra barnsben. En konstellation, der muligvis har været behagelig, men som ifølge promotoren ikke var den rigtige.

"For mig er det helt åbenlyst, at når du forbereder dig til en stor og potentielt karriere-ændrende kamp, skal du forberede dig langt, langt væk hjemmefra. De sidste tre-fire ugers forberedelse skal helst være i en camp, hvor du ikke har dine venner til at ringe, og du ikke har alle de her distraktioner, som kan fjerne dit fokus fra målet om at vinde din kamp," siger Nisse Sauerland.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 255 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us