Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Wallin v Mazikin Foto Wende

Den svenske sværvægter Otto Wallin (18-0, 12 KO) har accepteret pladsen som den ene af de to boksere, der skal bokse om den ledige EU-titel i sværvægt. Nu venter han på, at landsmanden Adrian Granat (14-1, 13 KO) gør det samme, så der kan blive tale om et svensk sværvægtsbrag.

"Det er en kamp, jeg har ønsket i lang tid. Granat har altid talt dårligt om mig, og han har sagt, at det vil være en let kamp for ham. Lad os se, om han er den mand, han siger, og om han kan bakke sit ord op. Jeg er klar til at hjælpe ham med at finde ud af det," siger Otto Wallin ifølge en pressemeddelelse.

Ubesejrede Wallin boksede senest for syv måneder siden, da han vandt WBA Continental-titlen med en sejr over italienske Gianluca Mandras.

Adrian Granat var senest i ringen i marts, hvor han allerede i 1. omgang blev slået ud af den ukrainske veteran Alexander Dimitrenko.

Begge boksere er hos tyske promotorer. Otto Wallin er i stald hos Team Sauerland, mens Adrian Granat repræsenterer Hamburg-promotoren Erol Ceylan.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 231 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us