Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ricard og Kessler

En af Danmarks største boksetrænere gennem tiderne, Ricard Olsen, har valgt at stoppe som træner.

Ricard Olsen har i cirka 100 år været træner i Christianshavns Idrætsklub (CIK), og han har ved siden af det frivillige arbejde i amatørklubben stået bag en lang række professionelle boksere i Team Palle-regi.

"Som mange ved, blev jeg i februar knæopereret, og det har ikke været den store succes, da jeg stadig døjer med bentøjet. Mange i klubben har været behjælpelige med at bære min træningstaske op og ned ad trapperne til 3. sal, men tanken om at skulle sidde i ringhjørnet, og skulle op og ned, ville hverken være optimal for bokserne eller mig. Derfor smider jeg håndklædet i ringen nu," skriver Ricard Olsen i et opslag på Facebook.

Ricard Olsens svendestykke var naturligvis Mikkel Kessler, der kom under den rutinerede træners vinger, da han som 13-årig for første gang trådte ind i CIK's lokaler i Bådsmandsstræde. Siden var han Kesslers træner helt frem til nederlaget mod André Ward i 2009, og han kan således tilskrives en meget stor del af æren for, at Mikkel Kessler blev en bokser i verdensklasse.

Bokserene i CIK behøver dog ikke frygte, at der ikke bliver nogen træner til at svinge pisken over dem. Fremover ligger den tjans hos Mickey Jespersen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 179 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us