Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Shkarupa

Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO) måtte som sædvanligt igennem 10 hårde omgange, inden Roman Shkarupa (27-7-2, 11 KO) blev besejret ved lørdagens Danish Figth Night i Frederiksberg Hallerne. Ukraineren viste sig at være en ganske hård nød at knække, og Mock måtte undervejs tage imod tilstrækkeligt til, at der var spænding om udfaldet.

Mock har tidligere haft for vane at lægge meget roligt ud og først på den lange distance slæbe sejren hjem. Den vane gjorde han op med i juni, da han besejrede Luke Blackledge, og igen i aften mod Shkarupa var det en 45-årig Lolenga Mock, som var aktiv straks fra første gonggong.

Efter en 1. omgang med masser af aktivitet, og en 2. omgang med knap så meget aktivitet, som begge gik til Lolenga Mock, som Roman Shkarupa bedre med i 3. omgang. Hans venstre hook ramte både dybt og højt, og ukraineren viste, at han var kommet til København med det formål at bide fra sig i jagten på sejren.

Igen i 4. omgang måtte Mock tage imod ukrainerens direkte højre flere gange, og da danskeren samtidig havde vanskeligt ved at komme igennem Shkarupas defensiv, var kampen pludselig igen helt åben.

I 5. omgang kom der heldigvis igen mere fart i de gamle næver. Men hvis Mock havde troet, at Roman Shkarupa skulle være en overkommelig opgave inden næste måneds meget interessante opgør mod Dmitri Chudinov, tog han fejl. Ukraineren tog kampen op og var en hård modstander.

Efter et par dårlige omgange - sjovt nok præcis de samme som mod Blackledge - fik Mock kæmpet sig tilbage i kampen og foran på dommersedlerne. Overbevisende blev det dog aldrig, og hullet på sedlerne blev aldrig så stort, at man som tilskuer sad og følte sig sikker.

Dommerne scorede kampen 99-91, 99-92, 96-94 til fordel for Lolenga Mock, som nu kan begynde at se frem til storkampen mod Dmitri Chudinov den 25. november.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. ThomasDK

Jeg havde 99-91 til Lolenga Mock. Han var som regel bedst i de første 2 minutter af hver omgang, mens Roman Shkarupa lavede lidt mere i det sidste minut. En hård 10 omganges-kamp for Lolenga Mock så tæt på næste stævne. Men han befæster sin position som den bedste dansker bokser pt. på tværs af vægtklasser. Det bliver meget spændende med opgøret mod Dmitry Chudinov.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 353 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us