Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Avitisiani Foto Sjørup

Enock Poulsen (6-0, 2 KO) viste boksemæssige fine takter, da han udboksede og udklasserede tjekkiske Michal Dufek (22-16-1, 16 KO) over otte omgange. Det havde absolut klædt Enock Poulsen at stoppe tjekken før tid, men når det ikke kunne lade sig gøre, kunne sejren ikke blive meget mere overbevisende, end den var.

Enock Poulsen er en fantastisk kontrabokser, og det var netop i denne stil, at han lagde ud. Dufek gik gerne fremad og søgte kampen, men han blev som udgangspunkt straffet for det, af nogle hurtige danske næver. Et venstre hook rystede tjekken i 1. omgang, og i 2. omgang kom han for alvor på hælene.

Efter 2. omgang var Dufek den ulykkelige ejer af cuts ved begge øjne. Den første fik han, da Poulsen først ramte ham med sin højre, og de efterfølgende stødte hovedet sammen, og få øjeblikke senere havde han også en flænge ved det andet øje.

Niveauforskellen var udtalt, og allerede i 3. omgang lignede Dufek en mand, der syntes, at der var omtrent lige så langt til 8. omgang, som der var hele vejen hjem til Tjekkiet. Ikke nok med, at han blev udbokset af Enock Poulsen, der undveg og slog fra alle vinkler, så havde den stakkels tjekke også fået et tredje cut. Denne gang var det næsen, som stod for skud.

Enock Poulsen har lynhurtige næver og teknikken i orden til at slå fra alle vinkler. Han ligner i den grad den nye Palle-stalds bedste bud på en bokser, der på europæisk plan bør gå hele vejen til toppen og vinde en EM-titel.

Desværre mangler den 25-årige noget punch i næverne, og derfor er han nødt til at slide sine modstandere op, hvis han skal afgøre kampene før tid. Havde han haft et sådan punch, havde Dufek været slået halvvejs hjem til Tjekkiet inden 6. omgang, men det var han ikke, og derfor begyndte opgøret fra omtrent dette tidspunkt at blive temmelig urent.

Tjekken ville gerne spoile for at få tiden til at gå. Det brød Enock Poulsen sig ikke om, så han reagerede flere gange med at slynge sin modstander rundt, og i infight holdt ingen af de to boksere sig tilbage fra at slå hinanden i nakken og i det hele taget bokse på kanten af reglerne.

I 7. omgang fik Dufek fratrukket et point for gentagne gange at komme med hovedet først - hvilket hans sekundant ikke undlod at gøre opmærksom på, at han ikke var enig med kamplederen i. Tjekken var dog god til at spoile og bokse urent - og ja, så var Enock Poulsen ikke altid sen til at hoppe med på legen.

Også i sidste omgang fik Dufek fratrukket et point, hvilket var rent kosmetik. Enock Poulsens sejr var temmelig stor, men det var faktisk en mindre skønhedsplet, at han ikke formåede at stoppe en modstander som ham her.

Alle tre dommere scorede kampen 80-70 til fordel for Enock Poulsen.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. ThomasDK

Det var en rodet kamp, men jeg er rimelig imponeret over, at Enock Poulsen uden problemer kan holde dampen oppe i alle 8 omgange. Det lover godt for fremtiden, når han skal til at bokse større kampe på den lange distance, 10 og 12 omgange. Han er vel en af de få i flokken, der endnu ikke har smidt eller tabt en eneste omgang som professionel.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 201 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us