Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Cechvara Foto Henrik Kristensen

Ditlev Rossing (7-0, 4 KO) kom på hårdt arbejde, da han lørdag aften pointbesejrede den russiske veteran Valery Brudov (44-13, 30 KO) efter otte omgange. Kampen endte med at blive ganske tæt på dommersedlerne, men den danske sejr virkede fair, selvom Rossing ikke var totalt overbevisende.

Det var første gang, Rossing boksede otte omgange, og derfor var det måske ikke så underligt, at han mod slutningen virkede brugt. Konditionen skal forbedres, men der er afgjort et stort talent at arbejde med for den amerikanske træner Sherman Williams.

Rossing indledte som altid opgøret med en dyb venstre bombe, men derefter tog han det en anelse mere med ro. Det var nok meget fornuftigt, for som bekendt har Rossing ikke tidligere prøvet at være ude på en så lang distance som otte omgange.

Det gik egentlig også udmærket, når Rossing boksede i stedet for bare at tonse. Godt nok gik Brudov meget frem, men han havde respekt for den jyske power, og selvom Rossing flere gange kiksede i forhold til at finde den rigtige afstand til den rutinerede russer, var det danskeren, som scorede mest og satte de indledende omgange i banken.

Rossing vil gerne slå hårdt hver eneste gang, og når en rutineret mand som Brudov formår at flytte sig i tide, ser det altså fjollet ud, når 90 kilo muskelkraft fra Skive drejer en kvart omgang rundt om sig selv, mens han slår et kæmpe hul i luften.

Brudov var, selvom han har sin bedste tid bag sig, bestemt ikke noget let offer. Han var kommet til Danmark for at kæmpe sin chance, men Rossing passer  faktisk fint på sig selv, og stille og roligt sikrede han sig omgangene og bragte sig foran på point.

Når Rossing var aktiv med sine lige stød, gik russeren faktisk direkte ind i dem. Dem kunne han derfor med fordel have slået mange flere af. Der blev nok slået for lidt, og det var årsagen til, at kampen på dommersedlerne endte med at blive mere spændende end nødvendigt.

To dommere pegede på Ditlev Rossing som vinder med 78-74 og 80-72 - den sidste måske vel rigelig stor - mens den sidste dommer havde 77-75 til Valery Brudov.

Foto: Henrik Kristensen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. ThomasDK

Fornem indsats af Ditlev Rossing så tidligt i karrieren og i sin første optræden over 8 omgange.

Men det er altså en meget skidt pointscore af DPBF-dommer Per Hansen, som havde den 77-75 til Brudov.

DPBF bør evaluere grundigt på den slags kontradomme, så der ikke kommer lignende svipsere fremover.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 595 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us