Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Penate

Oliver Meng (1-0, 0 KO) fik fredag aften en imponerende debut som professionel, da han i løbet af fire omgange udboksede spanieren Iriome Penate (3-1-2, 1 KO). Tre gange måtte spanieren til tælling efter træffere, hvor danskeren viste flotte prøver på sit store talent.

Det var en særdeles aggressiv Oliver Meng, som lagde fra land mod sin ubesejrede spanske modstander. Den kun 18-årige dansker sendte slag afsted fra alle vinker og viste prøver på en imponerende hurtighed.

Allerede i 1. omgang måtte Penate da også en tur i gulvet, da han blev straffet af et dansk højre hook. Han kom op, men heller ikke 2. omgang formåede han at gennemføre uden at gå i gulvet. Denne gang var det med venstren, at Meng slog kontra og sendte spanieren på halen.

I kampens sidste to omgange kom spanieren lidt mere med i begivenhederne, men i kampens sidste sekunder var det igen ved at gå galt for ham. Igen var det en venstre til kæben, som sendte ham i brædderne. Han kom dog op og gik dermed tiden ud, men den danske sejr var kæmpestor - og publikum værdsatte tydeligvis den nyeste bokser i den danske stald.

Alle tre dommere scorede kampen 40-33 til Oliver Meng.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. ThomasDK

Meget imponerende debutkamp mod en spanier, der gik fremad og forsøgte at lægge et pres. Oliver Meng bliver meget spændende at følge fremover.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 368 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us