Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jonas v Beroshvili

Jonas Madsen (11-0, 4 KO) måtte kæmpe hårdt for det i otte omgange, inden han havde sikret sig profkarrierens 11. sejr. Giorgi Beroshvili (29-20-2, 21 KO) var en hårdfør bokser, som ganske vist ikke på noget tidspunkt for alvor var tæt på sejren, men som trods alt kæmpede udmærket imod gennem hele opgøret.

Det var Jonas Madsen, som vi kender ham, der lagde fra land. Offensiv boksning med masser af slag, både dybt og højt, gjorde de indledende omgange til underholdende slagudvekslinger.

Beroshvili havde taget masser af rutine med sig til København, og den sagde ham tilsyneladende, at han ikke behøvede have den store respekt for Jonas Madsens power. Georgieren virkede ikke nervøs for at bytte slag med sin danske modstander, men det burde han måske i lidt højere grad have haft.

I hvert fald begyndte Beroshvili allerede i 3. omgang at hive efter vejret. Jonas Madsen var dog ikke for alvor tæt på at straffe ham alvorligt, og det blev ikke meget bedre af, at den tekniske boksning, som Jonas Madsen mestrer så fint, blev skiftet med en noget mere slåskamp-agtig stil.

Den meget pågående danske stil kostede kræfter hos begge boksere - og Beroshvili lignede, da kampen havde passeret halvdelen, mest af alt en fyr, som var glad for udsigten til at kunne gå tiden ud.

Jonas Madsen har i tidligere kampe vist fine eksempler på brug af det venstre jab. Det kom ikke for alvor til at køre i denne kamp - med det resultat, at Jonas Madsen kom for tæt på Beroshvili. Uden den helt rigtige afstand, er det selvsagt svært at komme ind med sine gode træffere, og georgieren var trods alt for rutineret til bare at lade sig mase uden videre.

I sidste omgang måtte georgieren en tur i gulvet efter et højre kryds fra Jonas Madsen. Det var dog for sent til, at Madsen for alvor kunne følge op med henblik på at stoppe sin modstander.

Sejren var aldrig i fare, og det blev med cifrene 80-71 hos alle tre dommere.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. Jim

Sikke nogen flotte bukser!!

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 616 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us