Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sørig v Abuladze Foto Sjørup

Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg Hallerne blev indledt med en negativ overraskelse, da Tobias Sørig (4-1-1, 2 KO) blev sat på plads og pointbesejret af den ellers ret primitive georgier Sosu Abuladze (13-7-1, 9 KO). Sørig var slet ikke oppe på mærkerne efter den lange pause, og den georgiske pointsejr var helt efter bogen.

Sørig indledte ellers udmærket i den første del af 1. omgang, hvor den danske venstre fulgt op med  hårde højre kryds prægede kampen. Det fik dog en ende allerede mod slutningen af den indledende omgang, da danskeren blev sat på halen. Han blev reddet af klokken, men dermed var trængslerne langt fra ovre.

I 2. omgang var Sørig særdeles presset, og flere gange blev han rystet af Abuladzes venstre, som havde direkte adgang til danskerens kæbe. Der blev kæmpet og vist fighterhjerte,men den danske defensiv var simpelthen for ringe, og georgieren kom flere gange ind med solide bomber, der fik benene til at vakle under Sørig.

Den danske defensiv gik mest ud på at smide paraderne og forsøge at indvige de georgiske bomber. Det var mildest talt ikke nogen hensigtsmæssig taktik, og den var da også årsagen til, at Sørig fik mange lussinger, selvom han i 3. omgang nok var den bedste af de to.

Flere gange gik der et sug gennem publikum, når Sørig blev truffet rent, og det var da også tydeligt, at danskeren aldrig for alvor var tæt på sejren.

Efter de fire omgange var der ikke meget tvivl om sejren, som lød på 39-36, 39-36 og 39-38.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 204 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 204 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us