Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Karelishvili 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (1-0, 1 KO) fik den forventede sejr, da han fredag aften debuterede som professionel. Georgiske Revaz Karelishvili (8-3, 7 KO) blev stoppet i 3. omgang, selvom det ikke lykkedes danskeren at overbevise om, at han er fremtidens talent.

Fast fremdrift og nogle lidt vilde sving med begge hænder fra Kem Ljungquist åbnede opgøret. Danskerens defensiv var ikke nævneværdig, men det viste sig heller ikke at være nødvendigt. Efter en serie, som afsluttede med en venstre til kæben måtte Karelishvili en tur i brædderne.

Han kom dog op, og i 2. omgang kom georgieren lidt bedre med i kampen. Det var dog stadig Ljungquist, som scorede mest, men specielt overlegen var han ikke.

Kem Ljungquist boksede stort set uden parader og angreb i et stereotypt tempo. Lidt variation havde uden tvivl gjort livet særdeles surt for georgieren på rekordtid, men Ljungquist gik fremad i samme tempo og satsede på at lande de hårde træffere.

Det viste sig at være tilstrækkeligt, for i 3. omgang røg Karelishvili igen i gulvet. Han signalerede, at han havde ondt i albuen og derfor opgav derfor yderligere kamp.

Dermed den ventede sejr til Kem Ljungquist, som dog har utrolig meget at forbedre, hvis han skal nå toppen.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 169 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 169 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us