Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Thorslund v Libiszewska 4 Foto Alex

Efter en lang kamppause skal Dina Thorslund (9-0, 6 KO) på fredag endelig i ringen igen. Det sker i Schwerin i Tyskland, hvor hun møder kroatiske Nevenka Mikulic (7-9-1, 5 KO).

"Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har set frem til det her i rigtig lang tid og har haft en masse udfordringer i forhold til at komme i kamp. Man bokser for at komme i ringen," siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Dina Thorslund har på intet tidspunkt i profkarrieren mødt specielt skræmmende modstandere. Det er Nevenka Mikulic heller ikke, men fra dansk side er der trods alt respekt for hende.

"Jeg går ud fra, at jeg skal have de otte omgange, men kan jeg stoppe hende efter 20 sekunder, så gør jeg det. Jeg ser frem til så mange omgange som muligt, for det giver mig noget erfaring at tage med til en titelkamp," siger Dina Thorslund.

24-årige Dina Thorslund boksede senest i marts, hvor hun vadt EBU-titlen med en alt for let sejr over rumænske Gabrielle Mezei, som på lørdag er tilbage i Danmark for at møde Sarah Mahfoud ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 179 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 179 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us