Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki v Valori Foto Wende

Hele tre danske boksere kommer i aktion på fredag i Schwerin i Tyskland. Det sker ved et stævne, hvor hovedkampen står mellem tyske Jürgen Braehmer (48-3, 35 KO) og Rob Brant (22-0, 15 KO) i World Boxing Super Series.

Micki Nielsen (23-1, 14 KO) skal i ringen mod den tysk baserede ukrainer Taras OIeksiyenko (8-3, 7 KO). Dina Thorslund (9-0, 6 KO) kommer op mod Mary Romero (2-2, 0 KO) fra Spanien, mens sværvægteren Kem Ljungquist profdebuterer i en kamp mod Revaz Karelishvili (8-2, 7 KO) fra Georgien. Det fortæller Team Sauerland.

Ifølge Thorslund-lejren ender modstanderen på fredag dog med at blive en anden end spanieren, nemlig kroatiske Nevenka Mikulic (7-9-1, 5 KO).

Det ligner tre klassiske og fornuftige opbygningskampe, som bør ende med tre danske sejre.

Foto: Wende.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Viaplay Fighting sender stævnet fra klokken 20. Det internationale tv-signal, som Viaplay modtager, bliver først produceret fra klokken 20, så der bliver ikke mulighed for at se de kampe, der bliver bokset før dette tidspunkt. Der er derfor ingen grund til at gøre sig de store forhåbninger om at se de danske boksere i aktion.

This comment was minimized by the moderator on the site

Dejligt at de danske Sauerland boksere kommer i kamp. Men det er underligt at der ikke blev plads til Mikkel Nielsen og Hede, når nu Kessler stævnet ikke bliver til noget i år.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 218 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 218 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us