Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Braekhus i kamp (Foto Wende)

Cecilia Brækhus (32-0, 9 KO) forsvarede helt som ventet sine VM-bælter i weltervægt, da svenske Mikaela Lauren (29-5, 13 KO) blev stoppet i 6. omgang.

Svenskeren kom frisk ud og viste, at hun meget gerne ville levere et anderledes og bedre resultat, end da de to boksere mødtes i 2010. Ved den lejlighed blev Lauren stoppet i 7. omgang.

Efter en indledning, hvor Mikaela Lauren var godt med i opgøret, blev klasseforskellen tydelig i 3. omgang. Her var svenskeren rystet og kæmpede for at holde sig på benene. Brækhus skruede dog efterfølgende lidt ned for tempoet, og Lauren kom igen med i kampen, uden at hun dog for alvor var i nærheden af at hamle op med den norske verdensmester.

Allerede midtvejs i kampen så Mikaela Lauren temmelig slidt ud, og man sad med fornemmelsen af, at det kunne ende med endnu en sejr før tid til Brækhus.

Og det var netop, hvad der skete i den efterfølgende omgang. Lauren røg i gulvet, men formod at komme op. Kort tid senere havde kamplederen dog set nok, og han valgte at stoppe den svenske udfordrer.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 168 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 168 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us