Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Madsen v Gorohovets Foto Sjørup

Hvis alt går vel - læs: hvis de danske boksere slipper godt fra deres kampe den 28. oktober - venter et meget interessant stævne den 25. november i Frederiksberg Hallerne.

Øverst på plakaten ser det ud som om, at Lolenga Mock, hvis han altså formår at besejre Roman Shkarupa den 28. oktober, skal i ringen mod Patrick Nielsens banemand, russiske Dmitri Chudinov. Men derudover har Mogens Palle planer om at præsentere fire titelkampe med nogle af dansk boksnings mere uprøvede navne.

Jonas Madsen (10-0, 4 KO) skal som tidligere nævnt forsvare sin IBF youth-titel, og derudover håber Palle på, at der kan blive en ungdoms-titelkamp hos et af de store forbund til Ditlev Rossing (6-0, 2 KO).

Hvis alt går vel, kan Enock Poulsen (5-0, 2 KO) allerede i sin syvende kamp stå i en titelkamp om WBC int'l silver-titlen, og så er Jeppe Morell tiltænkt en kamp om IBF Baltic-titlen. En titel, der for tiden indehaves af svenskeren Sven Fornling.

"Titelkampene afhænger dog af, hvordan det går de danske boksere ved stævnet den 28. oktober, hvor de får kompetent modstand. Betingelsen for efterfølgende at opnå en titelkamp er kort sagt en sejr. Derfor er der meget på spil, når bokserne går i ringen den 28. oktober," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

November-stævnet bliver et jubilæumsstævne for Mogens Palle, da det i denne måned er præcis 60 år siden, Palle arrangerede sit første professionelle stævne.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. Alex

Hvis alt falder i hak, så bliver det altså et fedt stævne!

  Attachments
 
  1. Lasse

Det er bestemt noget af det bedste der har været leveret på dansk grund meget længe, hvis bare 75% af det skitserede bliver til noget!

Det kan man kun se frem til!

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 231 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us