Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki med bælte 3 Foto Wende

Det er efter nøje overvejelse, at WBC har valgt at strege den danske cruiservægter Micki Nielsen fra verdensranglisten. Det er den meget omtalte dopingtest fra sommeren 2016, som fortsat spøger. Her blev Micki Nielsen i forbindelse med sin kamp mod Johnny Mueller i Sydafrika testet positiv.

Den positiv test anerkendes dog ikke af danskeren, og sagen har udelukkende fået den konsekvens, at Micki Nielsen har fået fire års karantæne fra at bokse i Sydafrika. Men nu går WBC altså ind i sagen.

"WBC har placeret Micki Nielsen i kategorien "ikke tilgængelig", fordi vi har igangsat en formel proces for at finde ud af, hvad der præcis er sket i den dopingsag, der kører under de sydafrikanske myndigheder. WBC har den holdning, at der skal udøves retfærdighed i alle dopingsager jævnfør vores "Clean Boxing Programme". Den proces er vi nu i gang med, og vi melder noget ud, så snart vi har en officiel holdning i sagen," skriver WBC-præsident Mauricio Sulaiman i en mail til B.T.

Danskerens promotor, Nisse Sauerland, er forundret over sagen.

"Det må være en fejl, at Micki er blevet smidt af ranglisten. Det er noget, jeg må tjekke med WBC, for det er en tosset sag," siger Nisse Sauerland.

Dansk Professionel Bokse Forbund har hidtil afvist at foretage sig noget i sagen. Her har man ingen problemer med at give Micki Nielsen tilladelse til at gå i ringen.

Micki Nielsen boksede senest for tre måneder siden, hvor han efter en ikke vanvittigt overbevisende indsats pointbesejrede franskmanden Simon Bakalak.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 269 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us