Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kore v Szekeres 2 Foto Wende

Landry Kore (6-0, 2 KO) er for tiden i USA, hvor han forbereder sig på sin næste kamp, som finder sted den 19. oktober i Durham i North Carolina mod Travis Davidson (3-11, 2 KO). Kore har nu benyttet en pause i træningen til at sende en udfordring afsted mod Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO).

Andreas Lynggaard skal som bekendt i ringen den 28. oktober ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne, og her erklærer Kore sig villig til et danskeropgør. Det gør han blandt andet i lyset af, at det for to år siden var Lynggaard, som offentligt udfordrede Kore.

"Jeg synes, det er en kanon mulighed for Andreas Lynggaard for at stå ved de ting, han selv kom med. Jeg er sikker på, at det kunne blive en super god og underholdende kamp," siger Landry Kore i en video på Facebook.

Det er efterhånden mere end et år siden, at Landry Kore senest var i ringen. Det skete i Kjellerup, hvor hans kamp mod polske Bartlomiej Grafka endte nærmest farceagtigt. Først blev Kore diskvalificeret for at tabe tandbeskytteren adskillige gange, men det resultat blev nogle dage senere ændret til en no contest.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 297 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us