Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Brækhus har vundet 3 Foto Wende

De verbale kampe har været hårde mellem Cecilia Brækhus (31-0, 8 KO) og Mikaela Lauren (29-4, 13 KO) forud for de to bokseres titelkamp den 21. oktober i Oslo.

Mikaela Lauren har - godt bakket op af en en anden svensker, Klara Svensson - talt meget negativt om den norske verdensmester, og det har fået Cecilia Brækhus til at skrue op for truslerne om øretæver, når hun og Lauren den 21. oktober står i ringen.

"At gå tiden ud vil være en skuffelse for mig. Det vil være uacceptabelt," siger Cecilia Brækhus til NTB.

"Når Mikaela siger, at jeg er et dårligt menneske, tænder det mig lidt, for min tærskel for at kalde nogen et dårligt menneske er meget høj. Jeg synes, at både Klara og Mikaela er trættende, og at det er som to piger i skolegården, men jeg ville aldrig kalde dem for dårlige mennesker," tilføjer hun.

Cecilia Brækhus og Mikaela Lauren mødtes også for syv år siden. Ved den lejlighed blev Lauren stoppet i 7. omgang, og nordmanden lover, at det denne gang vil gentage sig.

"Dette er min 32. kamp, og det skulle egentlig bare være ren rutine, men nu har Mikaela brugt så meget tid på at tænde mig, og hun har faktisk klaret det. Men hun har gjort det på en måde, som ikke er negativ for mig, snarere tværtimod," siger nordmanden.

Cecilia Brækhus sætter sine VM-titler hos WBA, WBC, IBF og WBO på spil mod Mikaela Lauren.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 238 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us