Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick Wojcicki Foto WBSS

For både Patrick Wojcicki (10-0, 4 KO) og Abdul Khattab (15-2, 4 KO) er der meget på spil, når de to går i ringen mod hinanden den 27. oktober i Schwerin i Tyskland. For danskeren er det sidste chance for at få karrieren tilbage  på rette spor, mens Wojcicki er blevet stillet en titelkamp i udsigt i tilfælde af sejr.

Tyskeren boksede senest for en måned siden i Berlin, hvor han pointbesejrede franskmanden Fouad El Massoudi i en kamp, hvor han ikke følte, at franskmanden gjorde andet end at overleve. Det tror han bliver anderledes denne gang.

"Sejren er altid det vigtigste, men publikum vil også gerne underholdes. Det tillod franskmanden El Massoudi også. Heldigvis møder jeg nu Khattab, som ikke bare vil ødelægge kampen, men kommer for at vinde," siger Patrick Wojcicki ifølge en pressemeddelelse.

Tyskeren er storfavorit i opgøret, men han ved, at han ikke kan undervurdere Khattab.

"Jeg kan ikke tage let på ham. For ham er det sidste chance for at få karrieren tilbage på rette spor. Teknisk og atletisk bokser Khattab på et højt niveau, men hans risikable stil har allerede indbragt ham to nederlag," siger Patrick Wojcicki.

Foto: WBSS.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 232 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us