Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Damasco 3 Foto Sjørup

Jeppe Morell (7-1, 3 KO) har meget at kæmpe for, når der den 28. oktober er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. Her skal den 27-årige dansker ud i en revanchedyst mod franskmanden Maurice Possiti (17-11, 7 KO), som i april gav danskeren karrierens hidtil eneste nederlag.

"Det er den kamp, som jeg mest af alt selv ønsker at få. Jeg synes, at man skal rejse sig der, hvor man er faldet. Også for at få renset rekordlisten," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

"Jeg tænker på Maurice Possiti hver dag. Det irriterer mig, at jeg ikke kunne performe den aften. Det stopper jeg først med at tænke på, når jeg har vundet over ham. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til, at det bliver den 28. oktober, tilføjer han.

Jeppe Morell blev i kampen i april to gange slået i gulvet tidligt i opgøret, og selvom han kom tilbage og var bedst i kampens anden halvdel, var det lige akkurat ikke nok til sejr. Det skal der laves om på denne gang.

"I kommer til at se en helt anden Jeppe Morell i ringen. Jeg tror slet ikke, at der bliver tale om, at jeg får de samme problemer med ham ligesom sidst. Jeg er meget mere frisk, bokser mere dynamisk og er blevet klart bedre siden sidst. I kommer til at se den rigtige Jeppe Morell denne gang," siger Jeppe Morell.

Ender kampen denne gang med dansk sejr, er det planen, at Jeppe Morell den 25. november skal bokse sin første titelkamp. Den vil blive en kamp om et af de store forbunds regionale titler.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 244 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us