Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Borrical 3 Foto KGZ Fougstedt

Patrick Nielsen (29-1, 14 KO) har meget at bevise, når han på lørdag går i ringen mod John Ryder (24-4, 12 KO) i Wembley Arena i London. Det er den 26-årige dansker helt bevidst om.

Hans seneste kamp fandt sted i januar, hvor han pointbesejrede Beibi Berrocal efter en indsats, der ikke gav mange rosende ord med på vejen. Det skal der laves om på denne gang.

"Jeg vil både vise folk herhjemme og i udlandet, at jeg er tilbage. Jeg har noget at bevise for alle de mennesker. Efter den seneste kamp var jeg ikke stolt af mig selv. Jeg ved, at jeg er en bedre bokser end det, jeg viste. Jeg vil ikke bare vinde, men vinde overlegent denne her gang," siger Patrick Nielsen til B.T.

Danskeren ligger på de forskellige verdensranglister bemærkelsesværdigt højt, og med en sejr på lørdag kan han derfor stå foran en VM-kamp. Patrick Nielsen mener selv, han hører til blandt de bedste, og det er han opsat på at bevise.

"Jeg har kun tabt én kamp i karrieren, og i mit eget hoved mener jeg selv, at jeg hører til blandt eliten nu. Det er det, jeg skal over og bevise på lørdag," siger han.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 242 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us