Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Lowe 2 Foto KGZ Fougstedt

Dennis Ceylans (18-0-2, 8 KO) forberedelserne til eliminator-kampen mod Josh Warrington (25-0, 5 KO) den 21. oktober går helt efter bogen. Sådan lyder det fra danskerens lejr, hvor der er masser af optimisme at spore hos den tidligere EBU-mester.

"Personligt har jeg aldrig villet det så meget, som jeg vil lige denne gang. Jeg tror, at jeg skylder mig selv, mine fans og folkene omkring mig, at jeg giver den alt, jeg har. Jeg føler, at jeg måske er kommet for let til tingene tidligere i min karriere, fordi jeg er kommet langt på mit talent alene. Selvfølgelig træner jeg altid hårdt, men denne gang har jeg presset mig selv til det yderste," siger Dennis Ceylan til Jyllands-Posten.

Den 28-årige fjervægter har op til denne kamp fået tilknyttet et diætist og og føler sig dermed mere ovenpå end tidligere. Også hos hans træner, Frank Holm, er meldingen, at alt kører, som det skal - men også, at parterne godt ved, at de den 21. oktober i Leeds står på en meget svær udebane.

"Det er ikke meget, som skal gå ved siden af, hvis det skal lykkes at vinde. Vi er på udebane, og vi er underdogs i opgøret. Det hele skal bare fungere, det hele skal passe perfekt sammen," siger Frank Holm til avisen.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 323 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex and 323 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us