Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Walsh 2 Foto Wende

"Han er bestemt ikke nogen Mikkel Kessler, selvom hans stil minder meget om ham."

Sådan siger en af Dennis Ceylans tidligere modstandere, Ryan Walsh, om ham forud for danskerens IBF eliminator kamp i Leeds mod John Warrington (20-0, 5 KO) den 21. oktober.

For to år siden vandt Ceylan en tæt kamp efter 12 omgange mod Walsh og snuppede dermed EM-titlen i fjervægt. Walsh har god fidus til Ceylan, men han tror alligevel, at hans landsmand Warrington ender med at få sejren på point efter en kamp, som kommer til at gå alle de planlagte 12 omgange.

"Jeg tror, at deres stilarter kommer til at matche hinanden godt. Jeg forventer, at Ceylan vil give god modstand, men det er ikke mange gode boksere, han har mødt. Jeg er klart den bedste, han har mødt," siger Ryan Walsh ifølge en pressemeddelelse.

At Dennis Ceylan for to år siden fik sejren mod Walsh på en split dicision kom egentlig ikke bag på englænderen. Han vidste, at han var på udebane - og netop det med at være på udebane kommer også til at ramme Ceylan, mener han.

"Vi vidste på forhånd, at hvis jeg ikke kunne slå ham ud, kunne jeg ikke vinde derovre. Man kan sige, at han vidste, at hvis han gik tiden ud, ville han få sejren. Den luksus vil han ikke komme til at opleve i Leeds," siger Ryan Walsh.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 319 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex and 319 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us