Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Zagarro 2

En meget barsk periode kan ligge og vente forude for Lolenga Mock (40-14-1, 13 KO). Den 28. oktober møder han ukrainske Roman Shkarupa (27-6-2, 11 KO), og hvis det er en kamp, som ender med dansk sejr, håber promotor Mogens Palle at kunne præsentere russeren Dmitri Chudinov (20-1-2, 13 KO) som modstander til Mock ved stævnet den 25. november.

"Det vil være et brag af en kamp, som jeg naturligvis meget gerne vil præsentere på dansk grund ved mit jubilæumsstævne. Men det kræver naturligvis, at Lolenga Mock besejrer Roman Shkarupa og slipper helskindet fra opgøret," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Russeren er tidligere WBA interim-mester, og det var i en kamp om denne titel, at han i 2014 besejrede Patrick Nielsen. Efterfølgende fik han en på hatten af verdensstjernen Chris Eubank Jr., men der er ingen tvivl om, at Chudinov vil være en særdeles interessant modstander for Lolenga Mock.

Dmitri Chudinov ligger på nuværende tidspunkt nummer 7 på WBC's verdensrangliste og nummer 2 på europaranglisten.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. Alex

Jeg skal love for, at WBC kan finde ud af at jonglere med deres egne ranglister.

Som nævnt var Dmitri Chudinov nr. 7 på WBC-ranglisten for september. Den 3. oktober skrev WBC på sin hjemmeside, at der i supermellemvægt ikke ville ske ændringer på ranglisten for oktober. Se her: http://wbcboxing.com/wbceng/news/9386-wbc-ratings-roundup

Men det gjorde der. Dmitri Chudinov byttede nemlig plads med sin bror, Fedor Chudinov, så Dmitri nu er placeret som nr. 16, mens Fedor er hoppet op som nr. 7.

Det kan naturligvis være en menneskelig fejl, at de to boksere med samme efternavn er blevet forvekslet. Men det vil altså være bittert for Mock, hvis chancen for en topplacering på WBC's verdensrangliste forsvinder på denne baggrund.

  Attachments
 
  1. Thomas-Andrew

Meget mystisk og bizar ændring, når de officielt melder ud, at der ingen ændringer er i denne måned.

Det kunne ligne en simpel navneforveksling, for ingen af de to herrer har bokset kamp de seneste tre måneder. I august – måneden efter Fedors seneste kamp - lå Dmitry nummer 7 og Fedor nummer 18.

Men man kan omvendt aldrig vide sig sikker med VM-forbundene og deres mystiske handlinger.

  Attachments
 
  1. Alex

Der er åbenbart ikke tale om nogen menneskelig fejl. Den russiske promotor Vladimir Hrunov bad aktivt WBC om, at de to Chudinov-brødre kunne bytte plads på ranglisten. Det accepterede WBC, fordi det ikke umiddelbart havde nogen direkte konsekvens for andre boksere.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 294 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us