Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Yigit i kamp Foto Wende

Det blev igen en meget hård kamp, da Anthony Yigit (20-0-1, 8 KO) lørdag aften forsvarede sin EM-titel i letweltervægt. Spanske Sandor Martin (29-2, 10 KO) blev slået på point med cifrene 117-111, 116-112, 116-112.

Ingen kan beskylde de to boksere for ikke at gå til makronerne. Mange af Yigits kampe er blevet lidt mere spændende end nødvendigt, og også denne gang blev det en hård kamp, hvor bokserne stod over for hinanden og skiftedes til at udveksle slag.

Mange af omgangene var utroligt svære at score. De to boksere stod tætte på hinanden og udvekslede slag, og selvom Yigit i hvert fald i begyndelsen umiddelbart virkede lidt mere aktiv end den spanske udfordrer, kom han heller ikke ind med specielt mange træffere.

5. omgang var den første omgang i kampen, som en af bokserne vandt rimeligt klart - og den var spansk. Det var både dybt og højt, at Yigit måtte tage imod træffere. Både den lige venstre og det venstre hook fra Martin sad præcist på svenskeren og sikrede en spansk omgang.

Til gengæld blev den efterfølgende runde svensk. De to boksere holdt sig i denne omgang mere på afstand af hinanden, og uanset hvem der havde skylden for den udvikling, var den til svensk fordel.

Sandor Martin var i høj grad kommet til Sverige for at vinde, og han gav ikke den regerende europamester mange sekunders ro. Kampen fortsatte med at være helt utrolig tæt, og det var undervejs umuligt at sige, hvem der stod til at vinde.

Kampen endte som em vild toe-to-toe-fight, hvor bokserne sloges, som var de på et værtshus. Den særdeles underholdende kamp endte heldigvis med, at Anthony Yigit trak det længste strå og forsvarede sin titel.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 259 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us