Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bashanov v Varga 2 Foto KGZ Fougstedt

Adam Bashanov (1-1, 0 KO) måtte som ventet indkassere et nederlag, da han lørdag aften var en tur i Stockholm for at prøve kræfter med svenske Hampus Henriksson (4-0, 1 KO). De to boksere havde hver deres halvdel af kampen, men til slut var det altså ikke nok til sejr.

Den ene dommer scorede kampen 38-38, mens de resterende to dommere havde 39-37 til svenskeren.

Det var Hampus Henriksson, som kom mest offensivt ud til opgøret, og selvom 1. omgang var relativt stille, var det svenskeren, som ramte mest. Et højre hook sad i midten af omgangen solidt på danskerens kæbe, og Bashanov var i indledningen lidt bagefter.

2. omgang blev indledt med et solidt højre hook fra svenskeren, og selvom Bashanov også svarede igen og på ingen måde var udbokset, var der ingen tvivl om, at også denne omgang havnede hos svenskeren.

Bashanov virkede ganske enkelt for åben over for både Hampus Henrikssons korte højre hooks og over for de lidt større venstre sving, og offensivt kom Bashanov ikke ind med ret meget.

Heldigvis blev det bedre i 3. omgang, som var Bashanovs klart bedste. Danskeren kom nu ind med flere slag, og selvom det blev lidt rodet, var det en dansk omgang. I det hele taget virkede det som om, det ville være til Bashanovs fordel, hvis kampen var gået en længere distance. Bashanov blev bedre, som opgøret skred frem, men i sidste ende var det altså lige akkurat ikke nok til sejr.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 244 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us