Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mogens ved ringside Foto Henrik Kristensen

Efterårets første Danish Fight Night-stævne bliver skubbet i tre uger. I stedet for 7. oktober bliver det nu først den 28. oktober, at de danske boksere for første gang kommer i aktion.

I den seneste periode har Mogens Palle fået en lang række afbud til stævnet den 7. oktober - og en række af dem bliver betegnet som temmelig suspekte. Det kunne godt lade sig gøre at gennemføre stævnet, men modstanderne ville i så fald ikke blive af en kvalitet, som Mogens Palle vil være bekendt.

"Afbuddene har også medført, at vi lige nu står uden modstandere til tre af vores danske boksere, hvorved den sportslige standard for stævnet ikke er forenelig med de ambitioner, som Danish Fight Night har som mål på vores bokseres vegne. Det beklager vi dybt," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Det er fortsat meningen, at der skal være stævne igen den 25. november - også her i Frederiksberg Hallerne.

Comments (4)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. Alex

Mogens Palle har i lang tid – mere end et år – flere gange nævnt, at det pludselig er blevet meget vanskeligt at sætte et godt fightcard sammen. De fleste har nok bemærket, at der er kommet utrolig mange ændringer til Danish Fight Night-stævnerne, og bag kulisserne er der sket endnu flere ændringer. Palle har immervæk en hel del erfaring med at strikke fightcards sammen, og selvfølgelig har han før oplevet massevis af afbud og ændringer. Men mængden af dem er ekstrem sammenlignet med tidligere.

Stribevis af udenlandske modstandere, som ellers havde givet tilsagn om at bokse den 7. oktober, har meldt afbud – mange af dem med mystiske, usynlige skader/sygdom.

  Attachments
 
  1. Lasse

Det forlyder hele tiden, og uden at det konkretiseres hvad man tror er suspekt! Er der nogle der kan uddybde hvad man reelt mener det er der sker?

  Attachments
 
  1. Alex

Jeg kan ikke, for jeg ved ikke, hvad jeg skal tro. Og det, som nogen tror, vil jeg helst ikke tro.

  Attachments
 
  1. Lasse

Og hvad er det, som der er nogen der tror.

Det kommer til at lyde som om, at hele bokseverdenen har rottet sig sammen, for at undgå at Palle kan få modstandere til sin boksere, og derfor sørger for at modstandere melder afbud?

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 178 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us