Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sara i kamp Foto Henrik Kristensen

Sarah Mahfoud (3-0, 1 KO) kommer til at stå over for rumænske Gabriella Mezei (8-10-2, 3 KO), når der den 7. oktober er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne.

Her skulle der være gode muligheder for, at rumæneren gør en bedre figur, end da hun for et halvt år siden var en tur i Jylland. Her mødte hun Dina Thorslund i en kamp om EM-titlen i superbantamvægt, og ved den lejlighed blev Mezei knockoutet på bare 36 sekunder.

Helt så galt går det næppe mod Mahfoud, der ser frem til opgøret.

"Jeg glæder mig utrolig meget. Hvis jeg skal op og møde de bedste, skal jeg selvfølgelig også kunne klare mig mod en type som hende. Jeg tror samtidig på, at jeg kommer til at se endnu bedre ud i takt med, at jeg møder bedre modstandere," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Efter to rodede første kampe boksede Sarah Mahfoud i sin seneste kamp kort før sommerferien sin hidtil bedste kamp som pengebokser. Det er hun nu klar til at bygge videre på.

"Jeg er klar til opgaven. Det går rigtig godt med forberedelserne. Jeg træner to gange om dagen. Vi arbejder videre med forskellige ting: Jeg skal fortsat ind og være eksplosiv og bevæge mig godt, og så skal jeg stå fast, når der er brug for det," siger Sarah Mahfoud.

Foto: Henrik Kristensen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 315 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us