Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Lowe 3 Foto KGZ Fougstedt

Dennis Ceylan (18-0-2, 8 KO) kommer den 21. oktober på en særdeles vanskelig opgave, når han på udebane i England møder Josh Warrington (25-0, 5 KO) i en kamp, hvor vinderen bliver officiel udfordrer til en kamp om IBF-titlen i fjervægt.

"Josh er desperat for at få en VM-kamp, og han har en fantastisk mulighed for at opnå det den 21. oktober. Ceylan er tidligere europamester og vil bringe det bedste frem i ham," siger promotor Frank Warren ifølge en pressemeddelelse.

Begge boksere er tidligere EBU-mestre, og selvom Josh Warrington vil være favorit mod Ceylan, er det en kamp, hvor der - i modsætning til den kamp, som Ceylan fik aflyst mod Kid Galahad - er en mening med at tage på udebane. Gevinsten er ganske enkelt stor: En VM-kamp.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
  1. Alex

I modsætning til kampen mod Kid Galahad, er der her en mening med at sende Ceylan over Nordsøen: Udsigten til en VM-kamp i tilfælde af sejr.

Men det er en smule tankevækkende, at både Ceylan og Patrick Nielsen med bare en uges mellemrum bliver sendt udenlands i vanskelige kampe. Det virker ret tydeligt, at Sauerland har været skuffet over deres (manglende) evner til at sælge billetter som hovedkæmpere herhjemme - og så må man finde sig i at blive sendt ud.

Hvis de begge taber - og det er langt fra usandsynligt - er der nok ikke grund til at sætte næsen op efter, at Sauerland-folkene interesserer sig ret meget mere for dansk boksning, som ikke inkluderer Mikkel Kessler. Og hvis de vinder, må de nok forberede sig på at blive sendt på udebane igen mod endnu sværere modstandere.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 321 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us