Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Guillen 2 Foto Wende

Næste kamp for Dennis Ceylan (18-0-2, 8 KO) kan blive den 7. oktober i Stuttgart i Tyskland. Her skal engelske Chris Eubank og tysk-tyrkiske Avni Yildirim mødes i den højt profilerede World Boxing Super Series, og det bliver mulighed med den danske fjervægter på undercardet.

"Det er en mulighed, at han kommer på som undercard til WBSS-kampen i Stuttgart, ligesom vi også håber at få ham med som undercard ved et stævne i Danmark i efteråret, når Mikkel Kessler skal bokse," siger promotor Nisse Sauerland til Jyllands-Posten.

Hovedperson er allerede i træning, og han kryder fingre for at få muligheden for at komme i kamp.

"Jeg er i form og klar til at gå i ringen, når det skal være. Jeg har hørt lidt om en mulig kamp i Stuttgart, men jeg ved ikke, om det bliver til noget. Jeg overlader det til min promotor. Jeg håber, at det bliver i løbet af de kommende måneder," siger Dennis Ceylan.

28-årige Dennis Ceylan boksede senest i marts, hvor han forsvarede sin EBU-titel efter en teknisk uafgjort mod engelske Isaac Lowe. Siden opgav han af forunderlige årsager titlen, og sigtekornet peger ikke umiddelbart på EM-titlen igen.

"Han har været europamester. Nu går vi efter noget større. Det er vores mål," siger Nisse Sauerland.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 811 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us