Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev og Pierre

Både Ditlev Rossing (5-0, 3 KO) og Pierre Madsen (8-0, 7 KO) ser frem til de oplevelser, som venter på dem i USA. Her skal de på træningsophold hos træner Sherman Williams, og om mindre end to uger skal de endvidere i kamp ved et stævne i Little Rock i Arkansas.

"Det bliver en rigtig stor oplevelse, og jeg glæder mig vildt meget. Det vil give en masse erfaring. Jeg kommer uden for Danmarks grænser og kan prøve mine kræfter af mod en masse gode boksere. Jeg glæder mig til at mærke hele boksekulturen. Det vigtigste i profboksning foregår i USA, så det bliver spændende at mærke, hvordan det hele fungerer," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Sværvægteren Pierre Madsen har i sine seneste to opgør haft meget stort besvær med højrefodsboksere. Han er dog i sidste ende sluppet helskindet fra det, men kønt og elegant har det på ingen måde været. Et af målene med opholdet i USA er netop at blive testet mod forskellige typer.

"Jeg vil gerne have, at drengene stifter bekendtskab med den amerikanske måde at gøre tingene på til træning og i sparring, og at de møder forskellige typer og stilarter i kamp- og træningssituationer," lyder det fra Sherman Williams.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 243 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us