Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Skoglund v Blackledge 3 Foto Wende

Erik Skoglund (26-0, 12 KO) er i fuld gang med forberedelserne til den meget store opgave i september, hvor han i World Boxing Super Series skal op mod engelske Callum Smith (22-0, 17 KO).

Det er en opgave, som svenskeren vil få meget vanskeligt ved at klare, men optimismen er stor hos Skoglund, der er gået i gang med sparringen, bl.a. med tyskeren Enrico Koelling (23-1, 6 KO).

"Det føles rigtigt godt. Det er ikke noget drømmescenarie med 10 måneder mellem kampene, så derfor kunne det gå, at vi begyndte sparringen usædvanligt tidligt - bare for at komme i gang," siger Erik Skoglund til sn.se.

Skoglund har ikke bokset, siden han i december stoppede Timy Shala efter en hård kamp. Det er en af grundene til, at han relativt tidligt er gået i gang med sparringen, men han ser ikke den halvlange pause som noget stort problem.

"Det vil jeg være i stand til at overvinde med meget sparring. Erfaring har jeg jo - mere end ham. Han har heller ikke bokset siden december, hvor han slog Luke Blackledge, så jeg tror, at han ligesom jeg sætter gang i sparringen tidligt, og at vi begge kommer i rigtig god form," lyder det fra Erik Skoglund.

Den 26-årige svensker boksede sine første profkampe i cruiservægt, men kom hurtigt ned i letsværvægt, hvor han hidtil har hørt hjemme. Nu er han gået ned igen - til supermellemvægt - og opgøret mod Smith bliver hans første kamp i denne vægtklasse.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 1537 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us