Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Thorslund v Curcin 1

Fire måneder er der gået, siden Dina Thorslund (9-0, 6 KO) senest var i ringen. Ingen ny kamp er på blokken, og det er noget, der frustrerer den regerende EBU-mester.

"Det er klart, at når der går så lang tid mellem kampene, og jeg ikke er en træningsfreak, så falder jeg hurtigt til den lade side og laver så lidt som muligt. Hvis der ikke er en kamp, så gider jeg ikke træne. Jeg skal selvfølgelig have en pause, men det behøver ikke være et halvt år," siger Dina Thorslund til Dagbladet Struer.

Dina Thorslund har for nylig takket nej til at blive den næste Sauerland-bokser, som blev sendt på udebane i en umiddelbart håbløs kamp, men hun er efterhånden så desperat efter at få en ny kamp i kalenderen, at hun har erklæret sig villig til at skifte vægtklasse.

"Jeg vil helst bokse i min egen vægtklasse, men hvis det er det, der skal til, så må jeg gøre det. Jeg er efterhånden ligeglad med, hvad jeg skal bokse i, bare jeg får en kamp," siger Dina Thorslund, der håber på at komme i kamp i september.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 1556 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us