Menu
REKLAME HER
A+ A A-


Den 17. marts inviterer Sauerland Event og Viasat igen de danske boksefans til boksning. Denne gang er invitationen endvidere sendt ud til de norske boksefans, for stævnet er henlagt til den nordjyske havneby Frederikshavn, hvorfra færgen sejler direkte fra de norske byer Oslo og Larvik.

Og der er en mening med, at stævnet er blevet placeret et sted, hvor det er let at komme til og fra for nordmændene. For øverst på plakaten står den norske WBA-, WBC- og WBO-verdensmester i weltervægt, Cecilia Brækhus.

Brækhus (19-0, 5 KO) skal ud på karrierens største opgave, når hun møder franskmanden Ann-Sophie Mathis (26-1, 22 KO).

Promotor Nisse Sauerland fortæller i en pressemeddelelse, at der vil komme endnu en hovedkamp - med dansk deltagelse - på programmet, og at der desuden vil komme flere danske boksere på stævnet.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Mange, der fulgte Sauerlands Nordic Fight Night-stævner tæt, er stødt på Søren Olsson, der dækkede stævnerne for Nordjyske Medier. Han skrev selvfølgelig mest om boksningen, når det foregik i Frederikshavn, eller når Kasper Bruun eller andre nordjyder var på programmet, men han dækkede i en længere periode boksning forholdsvis tæt til de nordjyske læsere.

Det gør han ikke længere. Søren Olsson døde i går, efter han blev fundet livløs i Aalborg Havn: https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/mand-fundet-livloes-i-havnen/a0b56ef2-0442-42e1-8f13-b1cccde37f1e

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 106 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us